RSS csatorna

Bemutatkozás

IMG_1429Keller Tamás vagyok. 1961-ben születtem.  40 éves koromig kereskedelemmel, értékesítéssel foglalkoztam.Ebben az időben kezdődtek minden előzmény nélkül a „ hol itt fáj, hol ott fáj” testi érzeteim. Ekkor masszőrhöz fordultam, aki rendbe tette fájós derekamat, hátamat és ráébresztett arra, hogy nem kell úgy élnem az életemet, hogy megbékélek egy konszolidált, elviselhető fájdalommal.

Elhatároztam, hogy én is megtanulom ezt a szakmát. Bármerre jártam (nyaralás, pihenés), mindenhol kipróbáltam a masszázst. Azt tapasztaltam, hogy a masszőrök sokszor gépiesen és fásultan dolgoztak.Én mást akartam.

Meggyőződésem, hogy aki segítségért fordul hozzám, nem csak izomból, húsból  áll, hanem lelke is van, és az egészségét csak akkor tudjuk tartósan helyreállítani, ha a test és a lélek harmóniában él egymással.

A masszőr iskola befejezése után tanultam egészségügyi ismereteket, természetgyógyászatot, energiagyógyászatot, kineziológiát is. Elvégeztem az Egészségügyi Továbbképző Intézet Alternatív Mozgás és Masszázsterapeuta szakát. Jelenleg itt tartok, de még rengeteg tanulnivalóm van. Tele vagyok tervekkel. Tudom, hogy munkám tükrözi a szakmai ismereteken túl a megtapasztalásaimat is. Rájöttem arra, hogy a különböző módszereket ötvözve hogyan tudok gyors és hatékony segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak.

Reklámok